Aktuellt

Årstämma

2019-06-13

Den 29/5 hölls föreningsstämma. Ttre av styrelsens sju medlemmar lämnade stafettpinnen vidare, varför vi tackar Andréa Jernmark, Nidal Kersh och Andreas Ek för deras tid i styrelsen. Stort tack också till avgående ordförande Marcus Arwidson som stannar kvar som suppleant i styrelsen. Vi välkomnar de nya styrelseledamöterna: David Magnusson och Emilia Hofstetter.

Glad sommar!
Styrelsen
 

Innergården – NÄSTAN KLART

2019-06-13
Efter ungerfär 8 månader av byggnation på vår innergården börjar vi se slutet. Inom de närmsta dagarna kommer gården städas och resterande byggmaterial att avlägsnas. Styrelsen har lyft fram de cyklar som stått förvarade i lokalen på Brännkyrkagatan under renoveringen. Andra cyklar är givetvis också välkomna in under cykelställstaken.

Utemöbler och en del växlighet kommer också inom en snar framtid att placeras på gården.
 
Våra hushållssopor kommer fortsatt att slängas i det provisoriska soprummet invid trottoaren på Brännkyrkagatan 81. Så snart vi fått ett godkänt marklov för sopsug så startar arbetet med vår nya soplösning.

grovsopor

Tyvärr dyker det ibland upp kartonger och annat skräp som ställts på bredvid soptunnorna på innergården. Föreningen har inte längre något avfallskärl för grovsopor. Anledningen är främst att vi ska slippa skräpig miljön på gården, men också att det blir en besparing för föreningen. Innergården är allas vårt ansvar att behålla ren och trivsam! Kartonger, tidningar, glas, metall och batterier ska därför tas till återvinningsstationer på Torkel Knutssons gata, alternativt utanför Zinkensdamms IP.